30/07/2015, Saat: 00:44
Hosgeldin Umut, adamentium dostumun soyledigi gibi ekipmana takilma derim ozellikle butce ayirip bir hobi haline getirmeyeceksen. En sevdigim kafalardan biri Gillette Tech, ki Barley 89'a gore acik ara tercih edecegim bir kafadir mesela, veya ayarli aletler hic bana gore degil en krali da gelse sikilirim. Zevkler zamanla deneye deneye oturacak. Bu arada da tadini cikarmak lazim.
Iyi tiras fircasi icin Chinaski ustadimin ilani vardi. O paralara o fircalar bedava, sec begen al derim. Sifir istiyorsan Tipsoft icin onur98 hocama mesaj atabilirsin.
Tiras sonrasi icinse nacizane tavsiyem o kimyasal bombalardan uzak durman. Splash olacaksa zaten Impa'da istedigin her sey var. Balm dersen de 444, indirimde Loccitane urunleri veya denk gelirse Skinfood tavsiye ederim. Kisisel tercihim Sabanci'nin Erzurum'a bagladigi aylar disinda balm kullanmamak, iyi bir sabun ile bu ihtiyaci azaltiyorum.
Bol kopuklu tiraslar, spesifik sorularin olursa sormaktan cekinme.
Iyi tiras fircasi icin Chinaski ustadimin ilani vardi. O paralara o fircalar bedava, sec begen al derim. Sifir istiyorsan Tipsoft icin onur98 hocama mesaj atabilirsin.
Tiras sonrasi icinse nacizane tavsiyem o kimyasal bombalardan uzak durman. Splash olacaksa zaten Impa'da istedigin her sey var. Balm dersen de 444, indirimde Loccitane urunleri veya denk gelirse Skinfood tavsiye ederim. Kisisel tercihim Sabanci'nin Erzurum'a bagladigi aylar disinda balm kullanmamak, iyi bir sabun ile bu ihtiyaci azaltiyorum.
Bol kopuklu tiraslar, spesifik sorularin olursa sormaktan cekinme.