05/08/2015, Saat: 00:31
Ben de bir şeyin altını çizmek isterim, Cihan hocam organizasyon adına tek başına bütün yükü sırtlanıyor. Fokion ile daha önceki konuşmalarından kolay bir organizasyon olmadığını az çok tahmin edebiliyorum kaldı ki hala sticker vs üzerinde durulması gereken konular var. Bu başlığın en başından beri gözlemlediğim bir husus var ki beni rahatsız etti açıkçası. Armut piş ağzıma düş modunda sanki hazır bir ürünü sipariş edercesine siparişler geçildi. Yahu bu topluluğa ait bir sabun oluşturulacak, topluluktan fikir belirten az insan var. Elini taşın altına koymak isteyen insan az.
Cihan hocamın bu özverisini çok takdir ediyorum. Herşeyi tek başına halletmeye uğraşırken insiyatif almasını oldukça doğal karşılıyorum. Sonuçta kar amacı gütmüyor bu işten. Hesap sorulması yerine teşekkür edilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Cihan hocamın bu özverisini çok takdir ediyorum. Herşeyi tek başına halletmeye uğraşırken insiyatif almasını oldukça doğal karşılıyorum. Sonuçta kar amacı gütmüyor bu işten. Hesap sorulması yerine teşekkür edilmesi gerekir diye düşünüyorum.