07/09/2015, Saat: 13:13
(Son Düzenleme: 07/09/2015, Saat: 13:14, Düzenleyen: UMUT_.
Sebep: imla
)
Dostlar merhaba , öncelikle belirteyim çok kuru bir cilde sahibim.Yaz sıcaklarında iyice kuruluk açısından toparlanmış cildime güvenerek derby sabun ile traş oldum.İlk denememdi.Hatta traş bittikten sonra köpüğü yüzüme sürüp 3 dakika kadar beklettimki kendi açımdan iyice analiz edebileyim.Sonra yüzümü şapladım ardındanda herzaman kullandığım ve ortakarar memnun olduğum balmımı sürdüm.Arkası müthiş bir kuruluk.Hemen Arko yağlı kremi bol bol sürerek cilldimi toparlıyayım istedim ancak 2 saat sonra tüm yağ emilmiş ve kaşıntı tekrar başlamıştı.Akşam yine arko krem ile yağlandım anca sabaha notr bir cilt ile uyanabildim.
Demem şu ki diğer cilt tipleri için veya kişiler için birşey diyemem ama çok kuru bir cilde sahip olduğum için derby sabunu kesinlikle kullanamayacağımı öğrenmiş bulunmaktayım.Oysaki kokusunu ve f/p sını çok sevmiştim.
Saygılarımla.
Demem şu ki diğer cilt tipleri için veya kişiler için birşey diyemem ama çok kuru bir cilde sahip olduğum için derby sabunu kesinlikle kullanamayacağımı öğrenmiş bulunmaktayım.Oysaki kokusunu ve f/p sını çok sevmiştim.
Saygılarımla.