08/09/2015, Saat: 12:09
(08/09/2015, Saat: 11:22)UMUT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tavsiyeler için teşekkür ederim , dün impa ticaret mustafa bey ile bu konu hakkında yazıştım , sağolsun hemen cavap verdi , kendisi cella ve mwf yi tavsiye etmekte.Tabii bu iş bütçe meselesi burayı okuyan arkadaşlar içinde yazayım arkomen sayfasında ürünler istekler yada problemlere göre sınıflandırılabiliyor.Kuru ciltler için SENSITIVE , HYDRATE ve COMFORT önerilmiş.
Komşum ben tam bir arko krem hastasıyım. Muhalefet olmak istemem, ama şöyle desek daha doğru olabilir,
sensitive: parfümsüzdür, asıl olayı alerji vs durumları olan hassas ciltler için. İçinde mentol var, serinletiyor ve tıraş sonrası hassasiyeti biraz önlüyor.
hdyrate: nam-ı diğer moist. ultra nemlendiricili, kendine has bir kokusu olan, belki de arkonun en başarılı ürünü. bunda da mentol var.
comfort: içerisinde bir miktar yağlar var. bunlar tıraş öncesi yağları ile aynı. amaç sakalı yumuşatmak, tıraşı kolay hale getirmek. ve yine bazı yağlar var ki onlar da tahriş ve kızarıklık önleyici olsun diye. güzel, hoş bir kokusu var, portakal turunçgil gibi bir şey galiba. nemlendirme normal. mentol yok.
bir de cool var fresh var ama başlığı dağıtmak istemiyorum. arko deyince dayanamadım geldim