08/09/2015, Saat: 16:28
(08/09/2015, Saat: 15:48)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onur98
Onur Bey sizden iki gün önceki mesajımda istediğim gibi bize fiyat çıkaracak mısınız? Lijun üstat da size bağlı olduğunu söylediğine göre top sizde. Fiyatları görmek hem şuanki hem bundan sonraki organizasyonlar adına iyi olacaktır diye düşünüyorum. Önceki mesajımda da dediğim gibi bir kaç düğüm ve sap alternatifi ile fiyat verirseniz iyi olacaktır.
Ben de @Straht komşuma katılıyorum. @Onur98 bey şu an top sizde. Tipsoft markası forumumuzda doğmuş bir marka ve denilebilir. Engraving altyapınızın olmadığını daha önce sizinle mail yoluyla da görüşmüştük, acaba dışarıdan bu hizmeti alabileceğiniz bir yer mevcut mudur? Veya artık bir Engraving yapabilme altyapısı kurmanın vakti gelmiş olabilir mi sizin için, zira markanız (daha doğrusu markaMIZ) artık güzel yerlere geldi ve çoğunlukla müşteri talebi doğrultusunda özel fırçalar ürettiğinizi de düşünürsek belki bu seçeneğe artık bir el atmanın vakti gelmiş olabilir.
Forumdaki olumsuz birkaç yorumu bence göz ardı edebiliriz. Bunlar güncel tabirle bu tarz işlerin "fıtratında var". Ayrıca sizin satış sonrası ürününüzün arkasında nasıl durduğunuzun forumdaki yazışmalarda ziyadesiyle mevcut. Bu garanti şeklini diğer markalarda kolay kolay bulableceğimizi sanmıyorum. Bu konuda tüm katılımcılar sanıyorum hemfikirdirler.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!