02/10/2015, Saat: 11:04
(02/10/2015, Saat: 10:04)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hatta serbest bölgede üretim yapmayı da düşünebilirsiniz . Bu da bir seçenek ama ne kadar avantajlı olur, yer bulabilir misiniz bilemiyorum. Gerçi biliyorsunuzdur sanırım bunları.
Serbest bölge her sanayicinin hayalidir. Bu konu çok karışık buradan yazsam sayfayı kaplarım. Ancak şunu söyleyeyim sanayi bakanlığında bir bölüm üretimimizi takip ediyor. Her ülkede olduğu gibi ülkemizde de belirli sanayi kollarında uzmanlaşmaya çalışıyor. Tıraş ekipmanları konusunda uzmanlaşmak bizim ülkemiz için iyi olabilir. Örneğin tıraş sabunları, tıraş sonrası losyonlar, yaprak jiletler, tıraş makineleri gibi malzemelerin üretiminde Türkiye uzmanlaşabilir. Yani örneğin elektronik ürünlerde nasıl aklımıza Japonya geliyorsa, tıraş ürünlerinde de Türkiye dünya vatandaşlarının aklına gelebilir. Dünyada tıraş ekipmanları üzerine uzmanlaşmış herhangi bir ülke de yok şuanda, gelişmiş ülkelerdeki entelektüel nüfusun etkisiyle bu tip işler yürüyor. Sanayi bakanlığından bir kaç yetkiliye bunu anlattım ellerinden gelen bir şey olursa yardımcı olacaklarını söylediler.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com