06/10/2015, Saat: 19:21
(06/10/2015, Saat: 18:49)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize saglik bence cok detayli bir inceleme olmus.porsuklarin olduruldugunu duyunca icim bi cizz etti aslinda bende belki elimdeki porsuklari elden cikarabilir ve sentetige donebilirim.hem hijyen hemde kopuk kullanimi acisindan daha ekonomik.
Teşekkür ederim ozgun41 komşum. Deyindiğiniz konu biraz can sıkıcı cidden komşum, bence elinizdekileri elden çıkarmadan ziyade yeni porsuk fırça almayın bu hassasiyet için , yeni fırça ihtiyacınız olursa sentetikler bayağı güzelleşti artık sizi tatmin edecektir.
@ihtilaf üstadım teşekkür ederim . Üstad hem tek fırçam hem biraz subjektif yaklaşım, ayrıca kullandığım dönemlerde yüzüm hassas ta olabilir, aslında sizin tecrübenizi paylaşmış olmanız daha uygun değerlendirmelere yol açacaktır, teşekkür ederim. Edwin Jagger v2 konusunda da emin değilim, aslında aynı kökenli olduklarını duymuştum ama .
@mancho üstadım metal tuzluk olayı da güzelmiş, ben daha uçağa binmedim fırçayla belki bana da aynı şeyi söyleyecekler .