Estağfurullah, benim denemiş olduğum 4gen sentetiklerden ve ej den daha başarılı olduğunu söyleyebirim muhle yi hiç denemedim yorum yapamam. Bu arada tipsoft sentetik de denemedim henüz
fırça f/p olarak fantastik bir ürün diyorum, birkaç sert sabunla tasta köpürtmeler yapıcam fakat zaten köpük yapma konusunda sentetikler porsuk ve domuzdan çok daha öndeler. Az sabun ve kremle harikalar yaratıyorlar. Sentetikte lather hogging dediğimiz köpüğün fırça tarafından yutulması hadisesi asla olmuyor.Bugün razorock resmen yüzümde patladı süzme yoğurt gibi köpük yapıyor. Su ve ısı tutma konusunda biraz deneme yapınca net fikir beyan edebilirim. Ama zaten bu yönü domuz ve porsuğun gerisinde olacaktır.
Yumuşak domuzun yerini tutarmı? Bence fazlası ile tutar hatta gömeceği porsuk fırça sayısıda azımsanamaz derim ben.
Sent from my iPhone using Tapatalk
fırça f/p olarak fantastik bir ürün diyorum, birkaç sert sabunla tasta köpürtmeler yapıcam fakat zaten köpük yapma konusunda sentetikler porsuk ve domuzdan çok daha öndeler. Az sabun ve kremle harikalar yaratıyorlar. Sentetikte lather hogging dediğimiz köpüğün fırça tarafından yutulması hadisesi asla olmuyor.Bugün razorock resmen yüzümde patladı süzme yoğurt gibi köpük yapıyor. Su ve ısı tutma konusunda biraz deneme yapınca net fikir beyan edebilirim. Ama zaten bu yönü domuz ve porsuğun gerisinde olacaktır. Yumuşak domuzun yerini tutarmı? Bence fazlası ile tutar hatta gömeceği porsuk fırça sayısıda azımsanamaz derim ben.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com