12/10/2015, Saat: 21:24
(12/10/2015, Saat: 21:08)erdall37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım aletler satışa ne zaman çıkar arkadaşım ile ben mühle r41 alacağız bu başlığı gördükten sonra beklemeye karar verdik. Bir de teknik detaylardan fazla anlamıyorum. Babadan kalma gilette tıraş aleti var 50 yıllık falan hala işlevini yerine getiriyor.pas mekanizmada sıkıntı falan hiç yok. Ürettiğiniz ürünler bu kadar uzun süreli kullanıma uygun mu.?
Merhabalar, daha önce çift taraflı jilet kullanmadıysanız öncelikli olarak mühle ve muadili olan ürünleri almanızı öneririm. Mühle sınıfı içerisinde(kaplama/döküm vb) hem kaliteli hem de ekonomik bir üründür. Paslanmaz çelik ürünleri doğrudan almanızı tavsiye etmem, çünkü bazı kullanıcılar bir anlık hevesle alıp sonra sırtlarını çevirebiliyorlar. İkinci olarak 316 gibi masif çelikten üretilmiş mükemmel cilalanmış bir ürünün bakımının yapılması halinde ömrünün bin yıl dahi olacağını düşünüyorum. Bakımdan kastım toprak altına gömmemek ya da asitli suya daldırmamaktır. Babanızdan kalma jilette mekanik sıkıntı yoksa bir silah tamir atölyesinde yeniden kaplamasını yaptırıp da kullanabilirsiniz. Bu kaplama astarı yüzünden pahalıya getirebilir ama nostaljik değerini korur. Şuan için almış olduğumuz siparişlerle teknik olarak ocak ayına kadar olan üretimimizi ipotek altına aldık. Ancak bu ayın sonunda gece çalışması yaparak kasımın ortası için 5 adet ürünü hazırlamayı düşünüyoruz.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com