20/10/2015, Saat: 05:05
(19/10/2015, Saat: 22:30)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haklısınız komşum,ben işim gereği her gün tıraş olmak durumundayım,2. gün olmadım mı papaz gibi oluyorumHer gün tıraş olmak bana cilt sorunlarımdan kurtulmama yardımcı oldu,ne bir batık var ne de sivilce. Birde kartuşla olmaya başladıktan sonra istediğim gibi ATG de yapabiliyorum,her gün bebek poposu kıvamı ve tahrişsiz bir tıraş oluyor. Ama komşum her sabah 6:40 da kalkıp sıcak suyla güzel bir krem ve fırça ile peeling yapmak kadar insanı ayıltan başka bir şeyde yok açıkçası. O yüzden DE denedim ,yapamadım ama asla jele bir daha dönmem
Bence geleneksel tıraşın amacı da güzel sabunlar,kremler,balmlar çeşit çeşit a.s losyonlar ve tabi ki de uzun uzun köpükler ve tıraşlar...Bak komşum canım çekti sabah olsa da tıraş olsam
![]()
Jelden kastim aslinda fircasiz kremlerdi. Clinique gibi
. Gayet basarililar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.

Her gün tıraş olmak bana cilt sorunlarımdan kurtulmama yardımcı oldu,ne bir batık var ne de sivilce. Birde kartuşla olmaya başladıktan sonra istediğim gibi ATG de yapabiliyorum,her gün bebek poposu kıvamı ve tahrişsiz bir tıraş oluyor. Ama komşum her sabah 6:40 da kalkıp sıcak suyla güzel bir krem ve fırça ile peeling yapmak kadar insanı ayıltan başka bir şeyde yok açıkçası. O yüzden DE denedim ,yapamadım ama asla jele bir daha dönmem