22/11/2015, Saat: 07:04
@rocnel sitenize girip inceledim. tabi ki de globalleşme adına site ingilizce. iyi de be kardeşim sen burada konuşuyorsan yani türkiye pazarına da yöneliyorsan sitene en azından seçilebilir bir türkçe de ekle be güzel kardeşim. pek çok marka vardır ki önce avrupa ve dünya pazarına yönelip belini doğrulttuktan çok sonra memleketi aklına gelip e hadi madem deyip türkiye pazarına da yönelen. buna bir lafımız yok ancak pek çok üyenin de bahsettiği üzere ülke ekonomisini ve alım gücünü hesaba katarak alternatif ürünler de üretmelisiniz. sizi ilk okuduğumda aklıma gelen saçma sapan çin mallarının esnaf ve tacirler tarafından satılmasındansa sizin gibi üreticilerin ürünlerini en fazla bu çin malları fiyatına toptan olarak esnaf ve tacire satması, bizim de bu ürünleri yani türkiyede üretilmiş ürünleri en fazla bu çin mallarının piyasa fiyatından edinebilmemiz olmuştur. yolunuz açık maliyetiniz minimum karınız optimum kazancınız maksimum olsun başarılarınızın devamını dilerim. cildim hassastır benden iyi denek bulamazsınız o kadar yazdım bir deneme ürününe hak kazandım sanırım sıraya ekleyin beni de hak geçmesin.