(23/11/2015, Saat: 19:07)Kea.aksoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 Haftadır ws pure porsuk 5* olanını kullanıyorum.
Daha önce sentetik fırçalar kullandığım için ilk kullanımda farklı geldi ama saç kremi ve şampuanla 1-2 dakika yıkayıp kurulayınca fırça kendine geldi
Öncelikle fırça küçük bir yapıda; ben de biraz iri bi adam olduğumdan oyuncak gibi kaldı. 4-5 dakika sıcak suda bekletmeme rağmen ısıyı muhafaza etmiyor bu yanı kötü; sabunu iyi köpürtüyor ama biraz uğraştırıyor; tabi ben de acemiyim onu da hesaba katmak lazım
Fiyat performans olarak bence başlangıç olarak alınacak bir ürün tavsiye ederim. Ama videolarda izlediğim fırçalar biraz beklentimi artırdı; biraz tecrübe kazanıp kaliteli bir porsuk almak gerekli diye düşünüyorum.
Sevgiler.
Foruma hoşgeldiniz değerli komşum,
Normalde bu yazıyı yazmak bana düşmez. Ama şöyle bir durum var. Google'a wilkinson *** falan yazınca, burası çıkacak. Biri de okuyacak, ve sonra siz tavsiye ettim yazdığınız için çıkıp bu fırçayı bulmak için emek harcayacak sonu hüsran olacak, sonra forumdaki bir çok yazıya belki ön yargılı bakacak. Bu fırça, kesinlikle tavsiye edilecek bir fırça değildir. Bu yazım için bana şimdi kızacaksınız, ama bu yazı burada dursun, bir zaman gelip bana hak vereceksiniz. Bunu alacağına, basit bir domuz fırça alsın, belki zamanla çatallanır da yumuşar...
Saygılar