02/12/2015, Saat: 02:27
(28/11/2015, Saat: 22:34)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duke veya Epsilon'u deneme sansiniz oldu mu?
Aleksey; Duke gerçekten çok hoşuma gitti zevk veriyor. Bu gün Epsilon elime geçti hiç tıraş olasım yokken denedim.
Fırçayı şöyle anlatayım:
-Öncelikle fırça 2. el.
-Yaptığı köpüğün lavaboya düşen parçalarını elle atılan suyla temizlemek zor oldu. Sakız gibi bir köpük. Tabac sabunun etkisimi fırçamı kestiremedim. Duke 3 de böyle değildi. Tipsoftta hiç değildi.
-İzbe üstadın açılmıyor dediği fırça Benim suratta az biraz açıldı. 50 - 55 loft farkı olabilir. Nereye sürersen orayı köpürtüyor. Yanağını köpürtürken gözüne girmiyor.
-Fırçayı suratımdan çekerken yoğun kıl ve koyu köpüğün de etkisiyle vakumlama gibi bir his.
-Acaip yoğun kıl ve Benim hoşuma giden hafif bir batma hissi. İnşallah kaybolmaz.
-Fırça kuru iken üstten avuçla baskı uyguladığında epeycene dirençli bir yaylanma (Tipsoftu ölçü alırsan). Islandığında da böyleyse yandık diye düşünmüştüm.
-Koku "0" derecede. Neyle yıkarsan o kokuyor.
-Epeyce su taşıyor ama gramajı belirleyemedim.
-Şimdilik kötü tarafı üzerindeki yazıların gözü yerde. Silineyimmi diye düşünüyor. Belli silinecek.
-İzbe üstad çok güzel tarif etmiş. Ortası yok. Ya çok beğeneceksin yada nefret edeceksin. Gerçekten o hissi veriyor. Riskli. Bana çok uydu.
-Bana zevk veren bu özellikler başkasında nefret hissi doğurabilir. Şahsi tespitlerimdir.
Yukarıda saydıklarım kime göre - kime göre + dır , tecrübeli kullanıcıların gözünde çöpe atılası fırça dökümümüdür onu bilmem. Ben bu fırçayı çok beğendim. Benim arayışıma göre. Elimdeki fırçalara göre acemi sıralaması yapmak gerekirse Epsilon, Duke 3, Tipsoft.