09/12/2015, Saat: 19:21
(Son Düzenleme: 09/12/2015, Saat: 19:22, Düzenleyen: neoromancer.)
(05/11/2015, Saat: 10:17)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar teşekkür ederim birkaç defa inceleme sonunda ihtiyaçlarımı en iyi karşılayacağını düşündüğüm c5 ultra sipariş verdim.
[/quote]
(09/12/2015, Saat: 17:18)Cesko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Cihazdan memnun musunuz? İzlenimleriniz neler? Ben Asus Zenphone6 kullanıyorum. Şirketin cihazı. Şahsi bir şey almayı düşünüyorum.
Lord Komşum geçmiş olsun ... cihaz seçiminizi sizin gibi detaylar konusunda hassas birine yakıştıramadım açıkçası,piyasada OnePlus One 2 gibi bir cihazı hem phablet hem smartphone özelliklerini en uç noktada barındıran FP canavarını es geçmemeliydiniz...
yaklaşık 1 senedir Oneplus one modelini kullanıyorum 300€ civarı malolmuştu nakliyeyle beraber..hem donanım hem yazılım hem estetik her yönden güzel alet..bu adamların hedefi satış taktiğiyle olsun özenli dizaynlarıyla olsun Iphone tarzında bir android markası yaratmak ..şimdiye kadarki 3 cihazlarıyla(one Two ve X) epeyce aşama kaydettiler ..kesin tavsiye ediyorum...C5 in iade süresi dolmadıysa geri verip bunu alın komşum....alırsanız sonradan anlayacaksınız neden bu kadar övdüğümü
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir