13/12/2015, Saat: 14:27
(13/12/2015, Saat: 13:49)manilafortuna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskinHocam bu jilet ve sarı kutu birebir aynı. İmpadan sarısını alabilirsin yurtdışıyla uğraşma. Ben iş gereği hergün traş olduğum için makine - 3lü - 5li hepsini kullandım ama yaprak başka bir olay. Şimdi ustura sipariş ettim bakalım ona nasıl alışacaz
@Kea.aksoy
@ms_1907 Hepinize teşekkürler arkadaşlar... Yaprakla hayatımda traş olmadım bir deneyeyim diyorum... Berberde de ustura ile olmam... Mach3 e alışmışım rahat geliyor diye evde oluyorum birazda hijneğim ondan... Bir deneyeyim diyorum yaprağı...
Bir sürü makina aldık bir işe yaramıyor Braun790/cc aldım 500 liraya almaz olaydım kullanamıyorum... Sivilce çıkartıyor... Fusion Power kullanıyoruz oda tahriş ediyor...Bu jilet nasıl sizce fiyat olarak? Kalite olarak?
http://www.amazon.com/gp/product/B003ZJI...K2GA1QQBHU
Ws klasik makina ile başlamak mantıklı. Ama teknik oturuncaya sakin ve bastirmadan yapana dek tahrişlere aldırış etmemek lazim. Bir de teknik oturmadan jiletleri de tam degerlendiremiyorsun aslinda ama bir yerden başlamak lazım. Yurtdışında da bi kaç forumu ve youtube videolarını ve en önemlisi geltiri manyakcasına takip edip bir miktar araştırma ile son dönemde kolanyağı sürmeme rağmen yüzümü yakmayan traşlar olmaya başladim. Aynı yaştayiz gür ve sık sakallarım var ve boyun bölgem kendimi bildim bileli tahriş manyağıdır. bence kısa süre sonra sizde iyiki geleneksele dönmüsüm diyeceksiniz.
Sabun için ben kendimce kendi sabunumu yaptim ama arastirmanizda fayda var o konuda cok bilgili değilim.
Fırça içinse tipsoft tavsiye ederim. @onur98 isimli üyemizle temasa geçin; mail ile size fiyat listesi atar ne tarz bir isteğiniz oldugunu söylerseniz yardımcıda olur; bana desteği çok oldu şahsen.
İmpa ticarrti extrashaving sitesinde rahat alışveriş yapabilirsiniz. Ben dün muhtelif jiletler ve tabac sabun aldım 2 güne elimde olur. Fiyat ve bulunurluk olarak araştirmadan yurtdısina yönelmeye gerek yok. Ben sadece mühle r89u yurtdısından tratidionalshaving.com.uk dan aldım.
Sevgiler.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kea