09/01/2016, Saat: 02:20
Arkadaşlarım; abilerim;
Sakallarım çok sık ve sert.. yıllardırda traş olmadım üniversitedeyken, şimdi iş güç diyince tahriş çok oluyor alışamadım.. gillete blue3 kullanıyorum gillete jelle beraber ama nafile.
En son gittim arko sabun aldım 2 tane traş tası aldım bastım sabunu birine bide dandik 5 liraya fırça aldım nispeten daha iyi ama fırça fırça değil zımpara sanki..
ucuz yollu alışana kadar bir set toparlamak istiyorum, alışınca evladiyelik modellere geçeriz.
Ben şöyle bir set hazırladım her türlü tavsiyeye açığım;
makine olarak:
1- RIMEI A2002 DOUBLE EDGE RAZOR
2- MING SHI TTO DOUBLE EDGE RAZOR (üstten açılabilmesini sevdim)
Fırça olarak:
1- OMEGA 11150 PURE BOAR SHAVING BRUSH ROSE WOOD
2- OMEGA 81052 PURE BOAR SHAVING BRUSH
3- OMEGA 11648 PURE BOAR SHAVING BRUSH
hepsi domuz kılı ama hangisi iyi bilemedim
jilet olarak bir deneme seti isteyeceğim. bunların hepsini extrashaving den alacağım foruma üyeymiş abide sanırım.
sabun falan arko şimdilik.
sizce seçimler nasıl olmalı?
Saygılar.
Sakallarım çok sık ve sert.. yıllardırda traş olmadım üniversitedeyken, şimdi iş güç diyince tahriş çok oluyor alışamadım.. gillete blue3 kullanıyorum gillete jelle beraber ama nafile.
En son gittim arko sabun aldım 2 tane traş tası aldım bastım sabunu birine bide dandik 5 liraya fırça aldım nispeten daha iyi ama fırça fırça değil zımpara sanki..
ucuz yollu alışana kadar bir set toparlamak istiyorum, alışınca evladiyelik modellere geçeriz.
Ben şöyle bir set hazırladım her türlü tavsiyeye açığım;
makine olarak:
1- RIMEI A2002 DOUBLE EDGE RAZOR
2- MING SHI TTO DOUBLE EDGE RAZOR (üstten açılabilmesini sevdim)
Fırça olarak:
1- OMEGA 11150 PURE BOAR SHAVING BRUSH ROSE WOOD
2- OMEGA 81052 PURE BOAR SHAVING BRUSH
3- OMEGA 11648 PURE BOAR SHAVING BRUSH
hepsi domuz kılı ama hangisi iyi bilemedim
jilet olarak bir deneme seti isteyeceğim. bunların hepsini extrashaving den alacağım foruma üyeymiş abide sanırım.
sabun falan arko şimdilik.
sizce seçimler nasıl olmalı?
Saygılar.