12/01/2016, Saat: 21:49
Merhaba , hoş geldin kardeşim..Valla bu işte ucuz pek yok , yok derken biraz zevke kayıyor durum...misal bende senin gibi başladım fakat şimdi mutlaka her akşam yüzümü tıraş fırçası , cella ve diğerleri ile sabunlamasam rahat edemiyorum. Tıraş sabahları oluyor tabii Ben direkt yuma ile başladım baktım ki koruma falan yok rimei aldım rahat ettim. Benim de boyun altım sorumlu fakat burada hazırlık olayı çok önemli , arkadaş bahsetmiş. Bence de şapı değil fakat tıraş sabunu ve fırçayı daha fazla tutmak hazırlar diye düşünüyorum. Rimei bende temiz tıraşı vermedi MİNG shi daha agresif ve temiz tıraş veriyor.
Şimdi hepsi önemli , jilet kör olmayacak konforlu ve keskin -personna- makine adjustable a ait ucuz türevleri yani ayarlı olursa bence tek makinede üç çeşidi deneyebilirsin...sabun ya da krem de ayrı önemli bir simpson yada tobsavo,speick sabun ile arko nivea messi ile sabri gibi duruyor oradan anla farkı... not: galatasarayliyim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi hepsi önemli , jilet kör olmayacak konforlu ve keskin -personna- makine adjustable a ait ucuz türevleri yani ayarlı olursa bence tek makinede üç çeşidi deneyebilirsin...sabun ya da krem de ayrı önemli bir simpson yada tobsavo,speick sabun ile arko nivea messi ile sabri gibi duruyor oradan anla farkı... not: galatasarayliyim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi