12/02/2016, Saat: 13:37
Hoş geldiniz. Burada sorununuza çare bulacağınızdan eminim. Site bu konuda gerçekten yardımcı. geçmiş dönemde yazılmış olan yorumlar dahi kendi tıraşıma katkı sağladı. Hatta sizin yaşadığınız sorunu bende yaşadım. batık sakal, iritasyon gibi şeyler yaşamadıktan sonra iş sadece teknik ve doğru yolu bulduktan sonra çok güzel bir keyif. Zaten çok güzel sabunlar ve ekipmanlar toplamışşsınız. Bu ekipmanlar bu işin en kaymak ve lüks kısmı.
Bunlarla sabah güzel keyifli bir tıraşa alıştıktan sonra bırakmak ; sabah işe giderken kapıda bebekler gibi yatan son model lüks Bentley'i es geçip '' Bana bunlar yaramıyor ben metrobüsü kullanayım.'' demek gibi geliyor bana.
Bu arada sizin yaşadığınız sorunu çene altında yaşadım. Alamadığım yerleri çene altını 2. perde de xtg geçişinde blade buffing yöntemi ile çözdüm.
Umarım size de yararı olur...
Bunlarla sabah güzel keyifli bir tıraşa alıştıktan sonra bırakmak ; sabah işe giderken kapıda bebekler gibi yatan son model lüks Bentley'i es geçip '' Bana bunlar yaramıyor ben metrobüsü kullanayım.'' demek gibi geliyor bana.
Bu arada sizin yaşadığınız sorunu çene altında yaşadım. Alamadığım yerleri çene altını 2. perde de xtg geçişinde blade buffing yöntemi ile çözdüm.
Umarım size de yararı olur...