24/02/2016, Saat: 19:23
(24/02/2016, Saat: 18:53)astertis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bende hem progress hemde r41 var,ikiside çok güzel aletler,yorumum tamamen kişisel olmakla beraber ben size ilk olarak progress almanızı tavsiye ederim.Bunun sebebi günlük tıraşa her zaman uygun olması.Ben r41 ile günlük tıraş oluyorum fakat sizin cilt yapınıza belkide uymaz.Progress ayarlı olduğu için sakalınızın uzunluğuna göre ayar yapabilir,günlük tıraşta ise ikinci veya üçüncü perdelerde ayarı kısarak cildinizi yormadan rahatlıkla tıraş olabilirsiniz.Fakat şu bir gerçekki r41 progress in en yüksek ayarlarından bile daha yakın tıraş veriyor.Progress ile 3-4 ayarında üç perde,r41 ile 2 perdeye karşılık geliyor benim cilt yapım ve sakalımda.
Üç makinayı da kullanıyorum. Progress in uzun ve kısası ve R41.
Benim sakal yapıma ve şahsi fikrime, Bende doğurduğu etkiye göre, agresiflik bakımından Progress 5 ayar bile R41 in gerisinde. @astertis komşumun tüm tavsiyelerine +1 derim.
Önce Progress. 3.4.5 ayarlarda tecrübe edin. Progress 5 ayar dahi Size kullanamayacağınız kadar agresif gelirse R41 e girişmeyin bile derim. Ama yine de takdir Sizindir.