07/03/2016, Saat: 20:52
@Men-Sup komşum, acele etmeyin, okuyun, araştırın, sorun cevapları inceleyin. Kendinize en uygun olan seçeneği bulacaksınızdır merak etmeyin. Domuz fırça kullanacaksanız da Semogue 610 veya 830 gibi kendini ispatlamış serilerden kullanın. Kafanız karışmış gibi duruyor. Sakin olun ve okuyun, çabuk ta karar vermeyin. Şahsen şimdiye kadar 10-12 adet porsuk fırça geçmiştir elime, sadece ikisini arkadaşlarıma hediye ettim, ikisini de abime verdim. Halen 7 adet fırçayı severek kullanıyorum, hepsinin rotasyonumda ayrı yeri var, severek ayrı bir tad alarak kullanıyorum her birini. Yalnız her birini almadan önce arkadaşların yorumlarını okudum, tavsiyelerini -özellikle başlarda lijun abinin olmak üzere- aldım. Yabancı forumlarda gözüme kestirdiğim her fırçanın ön araştırmasını yaptım incelemeleri okudum. Bu bir hobi sonuçta, hem vakit geçirtiyor hem de sonrasında keyif veriyor.
Dediğim gibi acele davranmayın, araştırın, ama en başta arkadaşların tavsiyelerini dikkate alın seçiminizi yaparken. Umarım aradığınızı er geç bulacaksınızdır .
Dediğim gibi acele davranmayın, araştırın, ama en başta arkadaşların tavsiyelerini dikkate alın seçiminizi yaparken. Umarım aradığınızı er geç bulacaksınızdır .