09/03/2016, Saat: 16:35
(09/03/2016, Saat: 11:27)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi hoş diyorsun da komşum, Paolo dokuz doğurtuyor adama Phoenix siparişim bugün 12. gününde, halen ülkemize giriş kaydı yok. Herhalde benim sabunu kaplumbağanın sırtına bağlamışlar, garibim anca geliyor
Hadi bir at kılı da fırçamız olsun bakalım dedim. Siparişi geçtim. Paolo, o fırça kalmamış başka bir modelinden vereyim dedi. Ben de yok o değil de şu olsun dedim. Tabi cevap yok, her zaman ki gibi Bir müddet sonra Paypal'dan bir ödeme geldi. 3-5 Euro'luk. Ya birader, bu nedir dedim. Fırça verdim diğerinin yerine, onun farkı dedi. Tamam da dedim senin verdiğin fırça daha pahalı, benim vermem lazım. Ya sen ne karıştırıyorsun, al parayı bak dalgana mealinde bir google translate yolladı
Paolo, birisi yazmıştı burada, eski, yaşlı mahalle bakkalı tadında bir adam. Bir hatası olduysa, kesinlikle kasıtlı olduğuna inanmıyorum. (Paolo, burada pozitif yazılarıma binaen bana prim vermiyor, bu da onun ayıbı )
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...