09/03/2016, Saat: 17:31
(09/03/2016, Saat: 16:55)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Nani Kuş
Komsum miskinligime ver, simdi gidip makinayı elime alıp kucucuk vidanın resmini cekmeye usendim. Vida setskur diye geciyor piyasada zannedersem, Rocnelin ki tabi ısıl islem gormus daha kaliteli bu ornek resimden. Vida cift taraflı vida, once kafaya elinizle vidalayın, sonrada sapı ustune vidalayın. Çok basit elinize aldıgınızda dusunmeden yapıyorsunuz zaten.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler, arkadaşlar setiskur piyasadan temin edilebilir, standart bir parçadır, ancak paslanmaz setiskur olmasına dikkat etmelisiniz. Bizim setiskurları sanayide bir arkadaş yapıyor. Biz de yapabiliriz basit bir parça ama uğraşmaya değmez, adamlar bu işi seriye dökmüşler, günde yüzbin adet yapıyorlar.
Çok basit bir yöntemle takılıyor. Önce vidayı başlığa elinizle çevirerek yerleştiriyorsunuz, başlık kısmı üzerinde zaten sıkışıyor, sonrası aynı mühle vs. olduğu gibi fark yok, müsait olursam resimle de anlatabilirim.
Bu setikurlardan ben kaybederim diyen olursa iki tane yollayabilirim. Ya da farklı başlığım var bana 15mm lik yollayın derseniz onu da yaparım ek ücret almam sıkıntı değil.
Bu bizim makinedeki setiskurlar işçilik olarak çok kaliteli, hep yurt dışına ihraç ediliyor, her paslanmaz setiskur aynı değildir. Ölçü aynıdır ama kalite çok değişir. Çok önemli bir parça da olmamakla beraber aklınızda yer etsin dedim
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com