22/03/2016, Saat: 15:52
(21/03/2016, Saat: 16:01)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Murat Beyle mesajlaştım Nisan'da dağıtıma başlayacaklarını söyledi ama demek ki dağıtım çoktan başlamış bile
üzerinde durulmayan bir diğer konu da bu aletin ekonomikliği
orta keskinlikte bir jiletle 3 tıraş oluyorsanız bu aletle 6 tıraş oluyorsunuz. Bende 1000 yakın jilet olduğuna göre bu aletle sayıları 2000 e katlanmış olacak bitirmek ne mümkün
(21/03/2016, Saat: 21:03)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dezavantaji tabi var. Bu kalitede bir sap ve kafa hic gormemistik. Ondan sonra dokum kafalar elinize oyunxak gibi geliyor.
Hayatimda gordugum en kaliteli saplardan biri. Hem de makinelerde hem se makinelerde kullaniyorsun.
E dezavantaji ne derseniz o sap haric insan baska sap kullanmak istemiyor
(21/03/2016, Saat: 21:33)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel ailesi ülkemiz adına çok güzel çalışmaya imza attılar pek yakında afili bir ayarlı makinalarınıda görmek isteriz .
Tabi önce desenli makinamıza bir kavuşalım
Arkadaşlar konu aktif olmasın diye sık sık yazmıyorum, yeni bir haber oldukça yazmaya çalışıyorum, o yüzden yanlış anlamayın hemen cevap vermiyorum, ilginiz ve değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim, şuan SE makinelerin üretimi devam ediyor, kumlama aşamasına geldiği zaman bilgi vereceğim, kumlama sonrası dağıtım tekrar başlayacak, saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com