05/04/2016, Saat: 00:06
Ronel SE yi bugün aldım ve bu gece de ilk tıraşımı oldum.
YORUMUM
permasharp bıçak
Martin Amca Keçisütlü sabun
Wilko fırça
Proraso preshave mentollü balsam
Eyüp Sabri zeytinyağlı balsam
Sıcak suyla iki günlük sakallarımı yumuşattıktan sonra preshave ve eyüp sabri ile ek yumuşatma
jileti rahatça rocnele taktım
aletin ağırlığı kesinlikle bastırmanıza gerek bırakmıyor
alet kesinlikle agresif değil ama cok mild da değil progress 1,5 ayarında
3 perde çok rahat tahrişsiz ve keyifli bir tıraş çıkardım ve tam sinekkaydı
sanki yıllardır bu aletle tıraş oluyormuşum gibiydi
gerçekten çok başarılı bir alet ve bence diğer DE lere gerek kalmadı
En çok progress kullanıyordum ama bundan sonra diğerlerini sadece değişiklik olsun diye kullanacağım günlük aletim rocnel olacak
Bu arada bence DE jilet ve aletler tam bir tasarım garabeti, jiletin tek tarafını kullanmak varken çift taraflı jilet üretmenin mantığı nedir anlamadım gitti. Belki de jiletler ilk çıktığında çok kördü bir yüzü tek bir tıraşı cıkaramıyordu.
Neticede kartuşlular çıkınca hepsi SE olarak çıktı ve bu yanlışlıktan dönüldü. Bence DE aletler yanlış tasarımlanmış DE jiletlerin hatasını yüklenmiş oldu. 100 yıldır üretilen DE jiletler milyonlarca tonluk çelik israfına neden olmuştur
ROCNEL SE için Murat Usta'nın eline ve gönlüne sağlık kendilerine en samimi takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum buradan
Martin Amca
YORUMUM
permasharp bıçak
Martin Amca Keçisütlü sabun
Wilko fırça
Proraso preshave mentollü balsam
Eyüp Sabri zeytinyağlı balsam
Sıcak suyla iki günlük sakallarımı yumuşattıktan sonra preshave ve eyüp sabri ile ek yumuşatma
jileti rahatça rocnele taktım
aletin ağırlığı kesinlikle bastırmanıza gerek bırakmıyor
alet kesinlikle agresif değil ama cok mild da değil progress 1,5 ayarında
3 perde çok rahat tahrişsiz ve keyifli bir tıraş çıkardım ve tam sinekkaydı
sanki yıllardır bu aletle tıraş oluyormuşum gibiydi
gerçekten çok başarılı bir alet ve bence diğer DE lere gerek kalmadı
En çok progress kullanıyordum ama bundan sonra diğerlerini sadece değişiklik olsun diye kullanacağım günlük aletim rocnel olacak
Bu arada bence DE jilet ve aletler tam bir tasarım garabeti, jiletin tek tarafını kullanmak varken çift taraflı jilet üretmenin mantığı nedir anlamadım gitti. Belki de jiletler ilk çıktığında çok kördü bir yüzü tek bir tıraşı cıkaramıyordu.
Neticede kartuşlular çıkınca hepsi SE olarak çıktı ve bu yanlışlıktan dönüldü. Bence DE aletler yanlış tasarımlanmış DE jiletlerin hatasını yüklenmiş oldu. 100 yıldır üretilen DE jiletler milyonlarca tonluk çelik israfına neden olmuştur
ROCNEL SE için Murat Usta'nın eline ve gönlüne sağlık kendilerine en samimi takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum buradan
Martin Amca