Mustafa beye burdan bir kez daha seçkin traş markalarını hem de rekabetçi uygun fiyatlarla bizlere sunarak uzaklari yakın ettiğiniz için hem tebriklerimi hem de teşekkürlerimi sunuyorum.
En çok merak ettiğim markalardan ikisi saponificio varesino ile saint james of london idi. Saint james of london ürünlerinin kalitesini vurgulayan bir forumdasimiz var di şu an kim olduğunu hatırlayamadım kusura bakmasin lütfen
saponificiolarin stoğa gireceğini mustafa beyin güzel haberiyle aldık hem de yeni serileri ile beraber
@dikdik_s komşum haberi verme hususunda runner-up oldu
. Bu vesile ile kendisine de teşekkürlerimi sunarım. Neyse bu güzel haberden sonra kendi kendime diyordum ki bir gün şu saint james of londonlari da Impada görür muyuz acaba. O da ne bir baktım haftasonu extrashaving de yerini almış bile
nasıl sevindim anlatamam.
Bu vesileyle bizleri böyle ürünler ile buluşturan Mustafa Beye bir kez daha teşekkür ediyor ve girişimciliginden dolayi kutluyorum. Inşallah aklımızdaki daha nice seçkin markayı ilerde IMPAda görebilmek dileğiyle herkese iyi günler ve iyi traşlar dilerim
En çok merak ettiğim markalardan ikisi saponificio varesino ile saint james of london idi. Saint james of london ürünlerinin kalitesini vurgulayan bir forumdasimiz var di şu an kim olduğunu hatırlayamadım kusura bakmasin lütfen

Bu vesileyle bizleri böyle ürünler ile buluşturan Mustafa Beye bir kez daha teşekkür ediyor ve girişimciliginden dolayi kutluyorum. Inşallah aklımızdaki daha nice seçkin markayı ilerde IMPAda görebilmek dileğiyle herkese iyi günler ve iyi traşlar dilerim