27/04/2016, Saat: 16:29
@Rocnel benim remiden kullanacağım ikinci traş makinesi olacak , benim için manevi yönden önemli bir ürün haline geldi .
ürün bugun elime ulaştı kullanıcı hatamdan dolayı bi problem yaşadım.
Murat beyi defalarca rahatsız ettim bunun ile alakalı , açıkcası ben bukadar ilgileneceklerini tahmin etmemiştim.
Murat bey sabırla neler yapabileceğimi söyledi , olmayınca başka bir çözüm önerisi sundu .
Kurumsal olduklarını idda eden firmaların kullanıcı hatası olarak görüp geçiştirdikleri konu ile ilgili çözüm önerisi alınca ne diyeceğimi bilemedim
İşin özü rocnel sadece bir traş aleti değilmiş dostlar ,
Sadece çeliğin işlenmesi değilmiş ,
Bu insanlar samimiyetini de katmışlar bu ürüne kendilerine bu yaklaşımları için teşekkür ediyorum.
ürün bugun elime ulaştı kullanıcı hatamdan dolayı bi problem yaşadım.
Murat beyi defalarca rahatsız ettim bunun ile alakalı , açıkcası ben bukadar ilgileneceklerini tahmin etmemiştim.
Murat bey sabırla neler yapabileceğimi söyledi , olmayınca başka bir çözüm önerisi sundu .
Kurumsal olduklarını idda eden firmaların kullanıcı hatası olarak görüp geçiştirdikleri konu ile ilgili çözüm önerisi alınca ne diyeceğimi bilemedim
İşin özü rocnel sadece bir traş aleti değilmiş dostlar ,
Sadece çeliğin işlenmesi değilmiş ,
Bu insanlar samimiyetini de katmışlar bu ürüne kendilerine bu yaklaşımları için teşekkür ediyorum.