11/05/2016, Saat: 02:54
Bir haftadır iş seyahatindeydim. Çabuk kurusun diye minik 336ım ve yer kaplamayan Cella'm ile 6 gün geçirdim. Çok sevdiğim Tabac Balsam evde kalmış, şapı zaten yanıma almıyordum. Geçen haftam after shave olmadan geçti yani.. En ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Cilt kendini yenileme mekanizmasını bir saat gibi bir sürede harekete geçiriyor. Doğal haline döndürüyor. Ama benim cildim kriter değil tabii ki; ellisine merdiven dayamış, onbinden fazla tıraş görmüş bir ciltten bahsediyoruz.. Aslında aftet shave leri sadece kokuları için tercih ettiğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bepanthol losyonu da seviyorum, mikro kesikler için tedbir ve tedavi amaçlı, arada kullandığım bir ürün.
Sonuçta, soğuk suyun en güzel after shave olduğunu söyleyebilirim. Tabii bunda cildimi doğal olmayan ürünlere alıştırmamış olmamın etkisini reddedemem. 35 sene boyunca after shave kullansaydım, eminim şimdi kullanmadığımda cayır cayır yanardım.
Sonuçta, soğuk suyun en güzel after shave olduğunu söyleyebilirim. Tabii bunda cildimi doğal olmayan ürünlere alıştırmamış olmamın etkisini reddedemem. 35 sene boyunca after shave kullansaydım, eminim şimdi kullanmadığımda cayır cayır yanardım.