12/05/2016, Saat: 11:11
(11/05/2016, Saat: 15:50)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada sayı ile ilgili olarak uzun süredir foruma uğramayan hepsi çok değerli @btoprak hocam; @Hellhound hocam ve ismi şu an balık hafızama gelmeyen (beni affetsinler) çok değerli üstadlar var. Onlarda bize eşlik edebilir diye tahmin ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Forumu takip ediyorum ancak yazmak konusunda çok istekli değilim diyelim.
(11/05/2016, Saat: 20:38)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lee Sabini fircalarin ulasilmasi zor olmasi Shavemac Simpson gibi markalara kiyasla iyi biyere tasimiyor benim gozumde, hatta musteri memnuniyeti konusunda net bir eksi benim icin. Kendisinin de fenomen olan knotlari biraz uretim partilerine bagli. Hani garanti edilen ya da istikrariyla unlu bir dugum kalitesi surekli olan bir durum degil.
Ha bunlari niye yaziyorum, bana kalirsa arzu objesi haline gelmemesi gereken bir marka M&F, o zamanlari eskide kaldi takip ettigim kadari ile.
Oğuz'un yazısı çok yerinde. Bugüne kadar Lee'nin elinden çıkan 5 farklı knot denedim, "işte budur" diyebildiğim tek fırça 4-5 yıl öncesine ait ve muhtemelen yanlış etiketlenmiş bir finest-blond badger kırması idi. Onu da bir Simpson Manchurian düğümün üzerinde konumlandıramam... Lee, şöhretini efsane tabir edilen eski dönem Rooney'lerden alıyor ve o düğümler de tarihe karışalı çok oldu. Son yıllarda benim gözümde deyim yerindeyse "overrated" bir marka M&F.
Katılım durumum için şu aşamada net bir şey diyemiyorum. Lee olur da ön ödeme istemezse (ödeme yapıp aylarca o adamın keyfini beklemek istemiyorum), tercih edilen sap ve düğüm boyutu da bana uygun olursa neden olmasın...
gurmekokular