(07/04/2016, Saat: 17:35)saygin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli komsum tesekkür ederim cevabın için kokusu açıkcası pek önemli değil Arko dan gına geldide hayatta hep alternatif aramadan gidenlerdenim cella yı alıp deneyip dahada sabun aramamak istiyorum açıkcası.
(11/05/2016, Saat: 08:11)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ciltten cilde fark ediyor sanırım.
Varesino 70.yıl
Tabac
Proraso yeşil tüp
Arko
Cella
Bugüne kadar bunları kullanmak nasip oldu. Fakat aralarından sadece cella ile anlaşamadık. Her defasında yüzüm kötü oluyor. Bugün de tekrar bir şans vereyim dedim ama olmadı. İkinci perdede tıraşı bıraktım suratımda oluşan kırmızı noktalar yüzünden.
Tıraş sonrası ciltte bıraktığı his, koku hoş ama 5 6 kere denedim hep aynı sonucu aldım. Yükleme, köpürtme, sürme safhalarında diğerlerine nazaran çok daha fazla vakit ayırdım hakkını yememek için ama yine de olmadı. Cellayı yedek kulübesine yollamaya karar verdim.
@saygin hocam, Cella yedek kulübesinde soğur, formdan düşer Sizin için de uygunsa, kendi takımımda libero oynatmak isterim Tabac'da yedeğe gidecek gibi duruyorsa iki liberoya da talibim..
@Selman hocam olacaktı özür