Makinenin Özellikleri :
Çift taraflı standart jilet ile çalışır.
Raylı sistem ile yandan sürgülü olarak montaj olur.
Üst plaka ve alt plaka eşit seviyede ve aynı teknik ölçüde birbirini kavramaktadır. Bu yönüyle de dünyada ilktir. Bu sayede jilet mükemmel şekikde tutunur yaylanmaz, ustura sertliğinde kullanıma izin verir.
Köpük atık kanalı 2 katına çıkarılmıştır.
Üst kapak üzerindeki tepe orantılı şekilde indirilmiş ve bi tık daha agresif yapılmıştır.
Üst kapak kısadır çünkü, jilet çok daha rahat çıkarılır, takılır ve sökülür, başlığı 10gr hafifletir. Jilet üzerindeki numaraları görmeye olanak verir. Gözünüze alışacak
Tamamen 316 kalitedeki masif çelik işlenerek oluşturulmuştur.
Her yönüyle dünyada ilk olması senebiyle patente başvuru yapılmıştır.
Size daha önce daha uygun fiyatlı komple çelik çift taraflı yapacağımı söylemiştim sözümün bir kısmını tuttum
Saygılar.
Çift taraflı standart jilet ile çalışır.
Raylı sistem ile yandan sürgülü olarak montaj olur.
Üst plaka ve alt plaka eşit seviyede ve aynı teknik ölçüde birbirini kavramaktadır. Bu yönüyle de dünyada ilktir. Bu sayede jilet mükemmel şekikde tutunur yaylanmaz, ustura sertliğinde kullanıma izin verir.
Köpük atık kanalı 2 katına çıkarılmıştır.
Üst kapak üzerindeki tepe orantılı şekilde indirilmiş ve bi tık daha agresif yapılmıştır.
Üst kapak kısadır çünkü, jilet çok daha rahat çıkarılır, takılır ve sökülür, başlığı 10gr hafifletir. Jilet üzerindeki numaraları görmeye olanak verir. Gözünüze alışacak

Tamamen 316 kalitedeki masif çelik işlenerek oluşturulmuştur.
Her yönüyle dünyada ilk olması senebiyle patente başvuru yapılmıştır.
Size daha önce daha uygun fiyatlı komple çelik çift taraflı yapacağımı söylemiştim sözümün bir kısmını tuttum

Saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com