20/05/2016, Saat: 10:08
(19/05/2016, Saat: 16:35)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat hocam hayırlı olsun, üretim için bir program var mı?
Bir ay içerisinde üretimine başlayabiliriz.
(19/05/2016, Saat: 19:35)afsheen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk bakışta garipsesem ve her ne kadar göze değişik gelse de alışılabilir diye düşünüyorum. Şahsına münhasır bir tasarım olmuş.Slant yapılabilir Ama hiçbir tasarımım yok, çok istek var bu konuda yavaş yavaş üzerine eğilmeye başlayacağım.
@rocnel Murat Bey bir de slant yapsan tadından yenmez.
Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra favori makinam olan 37cden sonra Hoffritz lere imrenerek bakar oldum.
Bir tane temiz düşürüp al diye nefsim zorluyor. Slant modellere de el atarsan bizi bu dertten kurtarırsın
(19/05/2016, Saat: 20:18)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: se aleti mild olması sebebiyle pas geçmiştim
tasarımına hayranım onun
hala agresifini bekliyorum
bunun biraz daha agresif olduğunu söylemişsiniz
sipariş detayları netleştiğinde bunda gözüm var
emeğinize sağlık
Teşekkür ederim Maksat olabilecek en ekonomik fiyata piyasadaki muadillerinden daha kaliteli ürünler yapmak.
(19/05/2016, Saat: 23:12)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rocnel Gem olayını okudugum andaki halimHa ha GEM bu kadar önemli bir jilet mi Üvey evlat muamelesi görüyor bizde
(20/05/2016, Saat: 03:19)inter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel tebrikler umarim emekleriniz karsiligini bulacaktir asla vazgecmeyin..
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim, görüyorum ki verdiğimiz emek hepiniz tarafından anlaşılmış, bu işlerde kar etmek hayal, ama ileride kaliteli bir Türk tıraş makinesi olarak dünyada kendimizden söz ettirebiliriz.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com