Bugün Perma - Sharp Super (5'li paket, Rusya yapımı, heryerde satılan) denedim. Wilkinsondan daha keskin gibi geldi bana. Perma - Sharp mı Wilkinson mu derseniz Perma derim (Kullandığım modellerini söylüyorum, aynı firmaların çok daha kaliteli ve konforlu çeşitleri yoruma dahil değildir)
Bir düz bir ters aldım, daha önce Wilkinsonda terste kesikler olmuştu şimdi olmadı. Daha doğrusu Wilkinsondaki kadar olmadı. Bilmiyorum tabi bu cilt yapısına, sakala ve tıraş öncesi hazırlığa bağlı olabilir. Hatta makinaya bağlı bile olabilir. Şu an A101'de satılan Mentor marka bir köpük kullanıyorum (Mecburiyetten, alışveriş yapamıyorum zamanım yok çünkü).
Gelecek tıraşı Perşembe günü olacağım, bu sefer Derby kullanacağım.
Yorumu atarım.
Bir düz bir ters aldım, daha önce Wilkinsonda terste kesikler olmuştu şimdi olmadı. Daha doğrusu Wilkinsondaki kadar olmadı. Bilmiyorum tabi bu cilt yapısına, sakala ve tıraş öncesi hazırlığa bağlı olabilir. Hatta makinaya bağlı bile olabilir. Şu an A101'de satılan Mentor marka bir köpük kullanıyorum (Mecburiyetten, alışveriş yapamıyorum zamanım yok çünkü).
Gelecek tıraşı Perşembe günü olacağım, bu sefer Derby kullanacağım.
Yorumu atarım.
Erkek olmak ve tıraş çok keyifli...