14/08/2016, Saat: 16:11
Aynı soruyu ben de sormak istiyorum müsadenizle. Ben de filtre kahveye Monarch ile başladım. 500 gr' lık paket almıştım bitmek üzere. Şimdi yeni tatlar denemek istiyorum, 100 gr. gibi küçük paketler ile şöyle sıradan bir gideyim istiyorum.
Peki ne arıyorum?
Markette satılmak yerine biraz daha özel bir şeyler olabilir.
Aromatik olsun, tadı damağımda kalsın isterim. Sabah kalktığımda hazırlamak için beni kendisine çeksin isterim. Çok egzotik oldu biliyorum .
Kafein oranı düşük olmasın, sabah suratıma tokat gibi çarpsın ama içimi de çok sert olmasın, yumuşak olsun isterim.
French press kullanıyorum, sabah en pratik yöntem bu oluyor. Buna uygun çekilmiş olmalı.
İnternetten alabilirim, fiyatının normal sınırlar içerisinde olmasını beklerim . Pahalı, niş ürünlerde gözüm yok yani.
Ne dersiniz?
Peki ne arıyorum?
Markette satılmak yerine biraz daha özel bir şeyler olabilir.
Aromatik olsun, tadı damağımda kalsın isterim. Sabah kalktığımda hazırlamak için beni kendisine çeksin isterim. Çok egzotik oldu biliyorum .
Kafein oranı düşük olmasın, sabah suratıma tokat gibi çarpsın ama içimi de çok sert olmasın, yumuşak olsun isterim.
French press kullanıyorum, sabah en pratik yöntem bu oluyor. Buna uygun çekilmiş olmalı.
İnternetten alabilirim, fiyatının normal sınırlar içerisinde olmasını beklerim . Pahalı, niş ürünlerde gözüm yok yani.
Ne dersiniz?
Haydi hayırlı tıraşlar...