19/08/2016, Saat: 13:39
(18/08/2016, Saat: 15:56)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Sweet Comb hakkında yorum alabilir miyiz?
Aslında baya oldu alalı, Paolo'dan son paketti sanırım
Ama anca sıra geldi.Her ne kadar arı bal polen
bazlı olarak sunulsa da kapağı açar açmaz bildiğiniz limon kokusu geliyor.Herhalde arılar limon ağaçlarından toparlamışlar nektarı
Ama güzel bir koku, öyle sert değil. Kokladıkça koklayasınız geliyor, sizi baymıyor. Tabi tıraştan sonra koku filan kalmıyor. Diğer taraftan petek şeklinde olması da, türünün tek örneği olarak hatırlanacak bir iz bırakıyor. İşlev olarak bakarsak, pek kayda değer bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Köpüğü çok hafif, biraz fazla yüklemek lazım. Kayganlığı, yastıklaması fena değil. Tıraş sonrası da idare eder. Ama bu aralar çok after shave kullanıyorum. Havalar da sıcak, tıraş sonrası değerlendirmem pek objektif olmayabilir.Ezcümle, siz bilirsiniz tabi de; bence almaya gerek yok. Ha bir yer de hesaplı denk gelir, sırf kokusu, kutusu ve bal peteği şekli için alınabilir.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...

