07/09/2016, Saat: 22:59
Geçenlerde kaynar suyla ısıttığım çelik tıraş tasıma, spatulayla toplamı 2 badem tanesi kadar parça parça Cella koyup 5 dk kadar bekledim. Biraz da sıcak su ekledim. Yumuşamış Semogue 830 ile 1 dakika kadar köpürttüm. Yüzüme sürme aşamasında dipte hala erimemiş büyük parçalar gördüm. Elimle alıp yüzüme dağıtmaya çalıştım, olmadı. Erimedi.
Bilmiyorum. Ya benim Cella'da sıkıntı var, ya da suyla alakalı.
Cella ile uğraşıyorum, çünkü kokusunu seviyorum. Daimi kullanmak istediğim bir sabun. Ama olmuyor.
Bir ara 10 gün kadar jilet denemelerimde günlük olarak Cella kullandım. Belki çok kurudur yumuşasın diye. Feather, Kai, Perma, Polsilver, 7 o'clock v.b. on adet jilet denedim, yine olmadı.
R41, 37c Slant, Slim Adjustable, Sanguine R5, De89 ve hatta Sedef'de bile denedim. Olmadı.
Birkaç gündür Arko sabun, Tobs Avocado ve Tabac kullandım. Perma aktı gitti, Personna'nın kestiğini bile hissetmedim.
Bu sabunu kaybetmemek için daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Bilmiyorum. Ya benim Cella'da sıkıntı var, ya da suyla alakalı.
Cella ile uğraşıyorum, çünkü kokusunu seviyorum. Daimi kullanmak istediğim bir sabun. Ama olmuyor.
Bir ara 10 gün kadar jilet denemelerimde günlük olarak Cella kullandım. Belki çok kurudur yumuşasın diye. Feather, Kai, Perma, Polsilver, 7 o'clock v.b. on adet jilet denedim, yine olmadı.
R41, 37c Slant, Slim Adjustable, Sanguine R5, De89 ve hatta Sedef'de bile denedim. Olmadı.
Birkaç gündür Arko sabun, Tobs Avocado ve Tabac kullandım. Perma aktı gitti, Personna'nın kestiğini bile hissetmedim.
Bu sabunu kaybetmemek için daha ne yapabilirim bilmiyorum.