02/10/2016, Saat: 22:01
Bugun ev alisverisi yapmam gerektigi icin markete gitmem gerekiyordu. Forumdan Watsonslar'da Wilkinson Classic oldugunu ogrenince once Watsons'a giderek bir WS Classic aldim. Ne Watsons'ta ne de Migros'ta baska tiras jileti bulamadigim icin yaninda gelen jiletleri kullandim.
Tiras sabunu olarak zaten 2 senedir Arko'nun silindir sabununu ve daha fazladir da ne kili oldugunu bilmedigim Body Shop'tan almis oldugum fircayi kullaniyordum. Ilk geleneksel tirasimi bu setle olmus oldum.
Once yuzumu ilik suda yikadim, sabunu biraz kopartip ilik suda beklettigim fircayi kopurttum ve 2 perde tiras oldum. Cokca acemilige ve hataya ragmen uzun zamandir almadigim keyfi aldim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tiras sabunu olarak zaten 2 senedir Arko'nun silindir sabununu ve daha fazladir da ne kili oldugunu bilmedigim Body Shop'tan almis oldugum fircayi kullaniyordum. Ilk geleneksel tirasimi bu setle olmus oldum.
Once yuzumu ilik suda yikadim, sabunu biraz kopartip ilik suda beklettigim fircayi kopurttum ve 2 perde tiras oldum. Cokca acemilige ve hataya ragmen uzun zamandir almadigim keyfi aldim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi