04/10/2016, Saat: 20:21
(04/10/2016, Saat: 19:17)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzakdoğuttp://www.geltir.com/member.php?action=profile&uid=2194]@mazot[/url] komşum bum konu aslında çok kere de forumumuzda konuşuldu, hatta o videodan da bahsedildi. Porsuklar özellikle Çin'de av hayvanıdır ve izin verilen ölçüde avlanırlar. Yani o videodakiler gibi kürkü için öldürülen rakun değildir bunlar. Avlanma sebepleri Çin tarımına verdikleri zarardan dolayıdır. Elbette ekosistemde onlara da görev düşmektedir ancak fazlası da zararlı bulunmuş olacak ki belli bir kota ölçüsünde avlanmalarına izin verilmiş. Kılları tıraş fırçası olsa da, geri kalanını Çinliler değerlendiriyordur mutlaka.
Bilgilendirme için teşekkür ederim @onurcakmak komşum.uzakdoğuda bu tip görüntüler cok cıkıyor beni de etkiledi hep o nedenle uzakdoğudan gelen ürünlere mesafeli oldum bunca zaman.
Porsuk fırçalara pek ilgi duymayınca başlıklara bile bakmadım 830 fırça yetiyordu. Son donemde sitemizde burdan aldim başlığı altinda şekerleme gibi güzel porsuk fırçaları gördükçe ilgimi cekti 2 gündür porsuk başliklarini okuyorum. Bakalım biraz daha başlıkları inceleyim içime sinerse bir adet porsuk edinebilirim. Olmazsa via long marka olan at kılı fırçalara yonleneceğim.

Keyifli akşamlar...