05/10/2016, Saat: 22:45
(02/10/2016, Saat: 23:28)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz, yavaştan başlamışsınız zaten. Gittikçe daha iyi olacaktır emin olun. Keyifli forumlar keyifli tıraşlar.
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(02/10/2016, Saat: 23:54)Reblica Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. Nice keyifli tıraşlar dilerim.
(03/10/2016, Saat: 13:14)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz, sıhhatler olsun
(03/10/2016, Saat: 13:51)Zeman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim komşularım. Hevesle iki gün üst üste elimdeki malzemeleri kullanarak tıraş olup, geleneksel traşa giriş yaptım. İkinci tıraşım ilki kadar eğlenceli geçmedi. Belki hemen 24 saat arayla tıraş olmamdan, belki (zaten performansı pek beğenilmeyen) WS jiletlerini ikinci tıraşta kullanmış olmamdan, belki acemilik ve sentetik fırça ile tıraş öncesi hazırlık ve köpük işlerini tam becerememekten, belki de bunların hepsi yüzünden suratım biraz yandı.
Öyle olunca ben de 3. tıraş için 1 gün ara vermeyi uygun görüp, az önce oldum. Bu sefer gene 2 perde tıraş oldum ama öncesinde 1dk boyunca ılık su ile sakallarıma masaj yaptım, köpürtmeye özen gösterdim ve yeni jilet kullandım. Geçen sefere kıyasla hem daha keyifli oldu benim için, hem de elimin hızlandığını hissettim.
Bu arada Lord'un blogunu baştan aşağı okuyup Gilette 7 o'clock, Perma Sharp jilet, Semogue domuz kılı fırça ve son anda bir Merkür 34c siparişi verdim.