15/10/2016, Saat: 13:31
Bugun sabah Merkur Futur um geldi, 12 gun Ingiltereden (Gold) kahvaltiyi bitirip bi tras olayim dedim, yaklasik 1 senedir merkur 34 C ile sikintisiz tras olabiliyorum. yaklasik 3 gunluk sakalim var ve Merkurun agresif oldugunu bildigimden bi dus aldim, sonra arko ile cok guzel krem santi kivaminda kopuk yaptim yuzume. 2. settingle basladim trasa, jileti suratima ilk vurdugumda da sanki biri bogazima ustura dayamis harac kesiyor gibi geldi. dikkatlice birinci perdeyi bitirip 2. perdeyi 1. settingle yana dogru almaya basladim alet suratimdan o kadar fazla deri aldi ki, 3. perdeyi olamadan yikadim yuzumu sap testine kalkismadim bile tum suratim yaniyordu, 2 yerde nohut tanesi kadar kan gorundu hemen ne kadar deri kesmisse artik boyun bolgesi de sikintili ara ara kan var, after shave balm hic sevmem ama mecbur surdum yaniyorum su an. sanirim Futur ile yollarimizi ayirmamiz gerekecek.
Anlamadigim mach 3 ile gayet guzel rahat sikintisiz tras olabiliyorken bu eziyeti neden kendime yaptigimi anlamiyorum bazen? Neden Acaba?
Anlamadigim mach 3 ile gayet guzel rahat sikintisiz tras olabiliyorken bu eziyeti neden kendime yaptigimi anlamiyorum bazen? Neden Acaba?