25/10/2016, Saat: 14:11
(25/10/2016, Saat: 10:25)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar, sanırım mach3 modelleri gibi jiletin de oynamasını sağlayacak bir tasarım düşündünüz. Bu gaye ile daha önce paslanmaz mıknatıs içeren bir model tasarlamıştım, ama üzerine çok düşünülmesi gereken bir konu, saygılar.
yerli üreticimiz olarak sizden bekliyordum böyle değişik ürünleri. dediğim gibi sadece denemek için, yoksa düz aletlerden memnunum. o yayların yapacağı işi parmaklarımın yapması daha zevkli. tam elektronik f16 uçağı yada tam elektronik f1 günümüz arabaları yerine sadece kol gücü kullanan mig uçakları gibi (sanki kullanmışım gibi )
ama sadece ekonomi için geleneksel tıraşa geçenlere kolaylık olur. 1 makina alın çelik, yılda bir yay değiştirin, haftada bir jilet değiştirin.
ama işte jilet oynamasın diye 3 jilet deliği de dolacak, alet sıkıldığında jiletle tabanı arasında 1 milimetre kalacak. yay bu kadar esneyebilecek. esneme yumuşaklığı çok yumuşak olacak, yani süs olmayacak yay.
gillette pazarlama taktiği olan kullan-at a geçmese belki böyle bir alet üretirdi konfor için.
mach3 gibi olacaksa olmaz ama, geçenlerde elime aldım o youtubedaki fusion tanıtan adam gibi oldum. kullanılmıyor kesinlikle. çöp.
bu da mach 3 mekanizması: