04/11/2016, Saat: 17:39
(03/07/2016, Saat: 03:14)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık bir sene önce almıştım. O zamanki yoruma kötü serilerin olduğunu okuduğumu ve benimkinin iyi çıktığını yazmışım. Ancak maalesef benimki de o kötü seriden imiş. Fırça uzun bir süre kıl döktü. Şu anda kıl dökümü durdu çünkü resimlerde de görüleceği gibi fırçanın ortası tamamen boşaldığı için artık dökülecek bir şey kalmadı Simpson firmasından çok soğudum artık kesinlikle simpson fırça almak aklımım ucundan dahi geçmeyecek..
Bendeki Duke 3 Best de yaklaşık 1 yıllık ama hala her tıraşta 3-5 kıl döküyor. Sizinki kadar bir kelleşme durumu yok ama sürekli kullansam benimki de kelleşecek gibi. Simpsons'a mail attım, Mark önce cevap olarak standart bir bakım kılavuzu yolladı, ben de bunların hepsini uyguladığımı fakat fırçanın 11 aydır hala kıl döktüğünü söyledim ve bunun normal olup olmadığını sordum. O zaman fırçayı gönderin inceleyelim ama %99.9 bizden kaynaklanan bir hata değildir yazdı. %0.01 ihtimal için göndermek istemedim, astarı yüzünden pahalıya geleceği için
Sent from my iPhone using Tapatalk