12/11/2016, Saat: 21:43
(12/11/2016, Saat: 21:16)cbaytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam,
Yalnız çelik ustura alınca bileyleme için taş setide almanız ve bileyleme yeteneğinizin olması gerektiğinide biliyorsunuz herhalde. Dün baktığım set 500 dolarıın üstünde tutuyor, kargo+gümrük hariç.
Sizin için usturalarınızı parayla veya hayrına bileyleyecek birini bulabilirseniz ne ala, ben henüz öyle birini bulamadım. Tabi o kişinin yaptığı bileylemenin sizin tercihlerinize göre yapmasıda lazım.
Kayış ve kayış pastasınıda şimdi hatırladım.
Yani ustura işine başlayabilmeniz için usturalar hariç 1000 dolara yakın bir masraf yapmanız ve bileylemeyi iyi öğrenmeniz lazım. Ondan sonra her şey bedava.
Komşum eğer siz gönüllü olarak bilemeye yatırım yapmak istemiyorsanız hiç böyle bir masrafa gerek yok.
Forumun ikinci el ilanlarından bir tane ustura alabilirsiniz. cosa_nostra isimli üyemizden ev yapımı bir kayış, veya taskind üyemizden -eğer varsa- satılık üretim kayış alabilirsiniz. Eğer usturayı bileme de yapan bir üyemizden aldıysanız zaten bilenmiş ve tıraşa hazır gelir. Eğer bilenmemişse veya tekrar biletmek isterseniz Lord Sparhawk adminimizden cüz-i bir ücret karşılığı bilenmesini talep edebilirsiniz. Tüm bunlar 200-250TL'yi geçmez.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!