02/01/2017, Saat: 16:47
(02/01/2017, Saat: 14:35)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım Boveda 'lardan bahsediyorsunuz. Aslına bakarsan komşum, humidor'un çok ta gerekli olmadığını puro konusunda Türkiye'nin bir nevi "Geltir" i olan forumdan öğrendim (Tabi bunu humidor'u aldıktan sonra öğrenmem ilginç oldu ) Neyse ki çok para vermedim. Puroları saklamak için kaliteli, hava geçirmeyen plastik kaplar ve kilitli poşetler ile boveda 'lar yeterli oluyormuş. Kutular, puroları ideal koşullarda saklamanın yanı sıra yıllandırma ve tabi ki sunum/görsellik için diyorlar.
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim. Sizin e-sigara nasıl bilmiyorum ama puro forumunun acayip katı kuralları var. Bizim forum cennetmiş cennet
Hocam bahsettiğiniz forumu ben pek de başarılı bulmayan birisi olarak söyleyeyim. Humidor almakla doğrusunu yaptınız. Kurulumu ve nemini sabit tutması biraz meşakkatli olacak ama inanın buna değecek. Plastik kaplar ve kilitli poşetler ancak geçici çözüm sunar. Uzun vadede purolarınıza zarar verecektir. Güle güle kullanın.
https://instagram.com/buyukkotukurt/