11/06/2012, Saat: 00:40
(Son Düzenleme: 11/06/2012, Saat: 00:40, Düzenleyen: papazerigi.)
peki hocam
aslında öyle bir politika değil de daha ucuza daha kaliteli işçilik ve malzeme varken bana merkür israf gibi geliyor.
tabii ki bir EJ veya mühle aynı kafaya çeşit çeşit sap yaparak merkür ile başedemez. haliyle insan merküre mecbur kalıyor. şahsi düşüncem, yeni DE tıraş-sever ilk kaliteli makinesini EJ veya mühle alarak başlamalı. mildlık agresiflik açısından demiyorum, bu işin tadını almak açısından diyorum.
hata ettiysek affola.
Saygılarımla
ekleme: ben de ilk fırsatta bir 37c almak istiyorum mesela
aslında öyle bir politika değil de daha ucuza daha kaliteli işçilik ve malzeme varken bana merkür israf gibi geliyor.
tabii ki bir EJ veya mühle aynı kafaya çeşit çeşit sap yaparak merkür ile başedemez. haliyle insan merküre mecbur kalıyor. şahsi düşüncem, yeni DE tıraş-sever ilk kaliteli makinesini EJ veya mühle alarak başlamalı. mildlık agresiflik açısından demiyorum, bu işin tadını almak açısından diyorum.
hata ettiysek affola.
Saygılarımla
ekleme: ben de ilk fırsatta bir 37c almak istiyorum mesela
(10/06/2012, Saat: 23:03)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum bu merkür işe yaramaz tütü kaka sakın almayın politikasına karşıyım. İsyanım ondandır. Hatta iki parça HD sap yapısı o kadar hoşuma gidiyor ki ileride 34C alabilirim.