11/06/2012, Saat: 07:46
(11/06/2012, Saat: 07:38)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hocam sormayın bir konu açalım dedik millet kavgaya tutuşmuş mühle 89 diyorsunuz hocam.edwin jagger nasıldır?onu da öneren azımsanmayacak bir kitle var(11/06/2012, Saat: 06:02)emredogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ohooo konuyu bıraktım doluşmuşsunuz arkadaşlar bu arada baktığım dükkanlara merkur gösterdiler.lakin sorarsam büyük ihtimal ej ya da 89 da bulabilirim.yorumları okudum genel kanı ej ve mühle r89un ideal makineler olduğu yönünde.son bir sorum olacak:
merkur progress mi? edwin jagger mı? mühle r89 mu? (salı günü alıyorum)
sakal yapım yumuşak sayılabilir.yanaklarımda sakal yok.hatta kirli sakallı olabilmem için 4-5 ay traş olmam lazım sanırım 2-3 günde bir olmak kaydıyla
(ha bu arada hocalar ayarlı makineler sanırım bunlar,almışken ayarlı alayım diyorum)
selam, emredoğan forumu ateşe verdin gittin kardeş sakalların bahsettiğin gibiyse progress de muhlede işini görür, yeni başlayan birine tavsiyem muhle hem ekonomik hemde en iyisi şaka bir yana muhle fiyat olarak progress den daha düşük ve işinizi güzel görür ileride daha çeşitli aletler alırsınız ama ilk önce 89 yada merkur 34c tarzı bir alet demirbaş olsun
saygılar