(14/02/2017, Saat: 10:42)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Proraso’ya gelince... Burada okuduğum yorumlar sonrası sandal ağacı tütsüsü kokusu beklerken saç boyalarının çiğ ve keskin kimyasal kokusuyla karşılaşmak beni hayal kırıklığına uğrattı, kullanmaya devam eder miyim bilemiyorum. Köpük ve kayganlık konusunda çok iyi, ancak bu sabundan sandal ağacı kokusu alan burunları merak ettim açıkçası İşin kötüsü, yeşilini de sipariş ettim ve henüz elime geçmedi, aynı durumu onda da yaşarsam kötü olur.
Kırmızı'nın kokusunu ben de pek sevmem, hatta sadece beyaz'ının kokusu güzel geliyor.
Ama her şeye rağmen iyi sabunlar. Kolay köpürürler, korumaları ve tıraş sonraları iyidir. Özellikle yeşil yazın favori sabunum. Tavsiyem yeşili bir de yazın deneyin, pişman olmazsınız.
Bir de koku önemli ise tavsiyem mutlaka impa'ya gidip orada koklayarak tercih yapın. Performansları yorumlardan bir derece tahmin edebiliyorsunuz ama koku çok kişisel. Yorumlara bakarsanız en iyi ağaç kokularından birisi TOBS'un sandalıdır ama bence sedir'i sandal'ından çok daha iyi kokuyor.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...