20/02/2017, Saat: 20:51
@Yeni üye 89'un konforuna ve rahatlığına şüphe yok.Feather jilet kullanıyorum bu noktadan sonrası krem veya sabunda bitiyor.Yastıklaması fazla olan kremlerde ve sabunlarda iyice tatminkar olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor.Yani 89 kullanmak istiyorsam tobs gibi kremleri unutup tüpteki arkoyu kullanmam gerekiyor (en az yastıklamayı o verdi) ki yüzümde tıraş olmuş hissiyatını yakalıyım ama tüp arko'da hiç keyif vermeyen bir ürün.O nedenle zaten r41'in yanında ayarlı bir makina karşılaştırması arıyorum.
@PisPorsuk Olması gerekeninde bu olduğunu düşünüyorum bende.1 gün r41 1 gün mild bir makina.
@serjames Çok agresif bir makina peşinde değilim daha çok orta agresif veya cildi yormuyacak bir makina daha işime gelicektir.O nedenle belki denememiş olmaktan gelen; progress ile futur arasında belirli bir noktadan sonra benim için fazla birşey farketmicek noktasındayım.Zaten r41'ı eleyebilsem 2'si arasında seçim yapıcam.Ama öyle gözüküyorki birtane ayarlı birtanede r41 alma noktasına gidiyorum.
@PisPorsuk Olması gerekeninde bu olduğunu düşünüyorum bende.1 gün r41 1 gün mild bir makina.
@serjames Çok agresif bir makina peşinde değilim daha çok orta agresif veya cildi yormuyacak bir makina daha işime gelicektir.O nedenle belki denememiş olmaktan gelen; progress ile futur arasında belirli bir noktadan sonra benim için fazla birşey farketmicek noktasındayım.Zaten r41'ı eleyebilsem 2'si arasında seçim yapıcam.Ama öyle gözüküyorki birtane ayarlı birtanede r41 alma noktasına gidiyorum.