13/06/2012, Saat: 17:56
hayrettir ben de mesajı yeni gördüm. bu son mesajlar olayı kötü oldu epey. geri kalanına bakmak aklıma gelmiyor. mcorcodan ricamız olsun bari o son yollanan mesajların yanına saat bilgisi ekleyebiliyor ise ona göre takip ederiz.
(13/06/2012, Saat: 17:52)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimse o gun bu gun biraey yazmayinca bende nebioglundan almistim bir dahakine denizliden alirim. Cevap icin tesekkurler
(13/06/2012, Saat: 17:47)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zazahan denizli pazarı güvenilir jilet konusunda, rapirayı beğenmediğim için almadım hiç ancak oradan aldığım hiçbir jilet sahte çıkmadı şimdiye kadar. fiyatları da uygundur. bir bakın oraya.
selamlar.
(25/05/2012, Saat: 23:39)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu rapiralardan bir nebioglundan birde seyyardan almistimdaha sonra bir paketi kaybetmis elimde olani kullnincada cok memnun kalmistim. Ama simdi kulalndigim rapira hangisine ait onu bilemiyorum buyuk ihtimal nebioglununkidir ama insanin icine kurt dusuyor :/
Arkadaslar bu rapirayi gercek oldugunu dususugunuz hangi dukkandan alabilirim, 100luk alip kenara atmak istiyorum astradan daha cok begendim bu urunu.