02/03/2017, Saat: 18:16
(02/03/2017, Saat: 14:17)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Lorenzo Üstat
Kaş, Marmaris ve Datça için ileriye dönük yerleşme planım var. Yerleşmeden öncede ordan konut sahibi olmak istiyorum.
Size göre gelecek 5 yıl nasıl bir eğilimi var bahsettiğim yerlerin. Tavsiye olarak sizden birşeyler duymak isterim.
Bütçe olarak bu günün parasına göre 250-300bin.
Komşum, ileriye dönük bu planınız için şimdiden tebrik ederim. Bahsettiğiniz yazlık bölgelerin yıllara göre gayrimenkul değer eğrisini gösteren bir kaynak yok elimde. Ama yorum yapacak olursam; buraları değerli yazlık bölgeleri. Her sene iç göç aldığı gibi, yabancılar da hızla konut ediniyorlar. Ben olsam yazlık olarak oturan bizimkilerin değil de, yabancıların yaz-kış ikamet ettiği sitelerin birinden ev alırdım. Konut kriterlerinizi bilmiyorum ama bence bütçeniz yeterli. Şimdiden almak iyi bir yatırım olabilir. Yaz mevsiminin kullanmayacağınız döneminde, iç veya yabancı turistlere sezonluk eşyalı da kiralayıp güzel bir gelir elde edebilirsiniz. Sonuçta "alınmış alınmıştır." Endişelenmeyin üstat, iyice araştırıp satın alırsanız zarar etmezsiniz. Derinlemesine bir fizibilite yapıp arsa yatırımı da yapabilirsiniz. İster satarsınız, ister üzerine ev yaptırırsınız. Çok uygun çelik konstrüksiyon veya prefabrik evler yapıyorlar artik ve gerçekten hem kullanışlı hem de şıklar.