12/03/2017, Saat: 17:53
(10/03/2017, Saat: 16:49)koftemofte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstrRica ederim komşum, iyi günlerde kullanın şimdiden
Hocam inceleme için elinize sağlık. Aliexpresste gezerken ülkenizden en çok satanlar listesinde gördüm 7 dolarlık aleti, şaşırdım bu NT Vigour 20 dolardı heralde ucuzlamış dedim. Hatta ya bunun üstünde çirkin yazılar vardı iyice sadeleşmiş güzelleşmiş bir bakayım forumda arkadaşlar neler yazmış dedim. Sonra bir baktım zaten forum Ming Shi ile kavruluyor. Hakikaten bu Çinlilerden korkulur. Adamlar aynı aleti kaç kere kopyaladılar. Umarım bu kopya NT vigourdan daha iyidir. Futurümüz olmadı ama bunun tadına bir bakalım. Verdim siparişi, sıra geldi beklemeye.
selamlar,
(11/03/2017, Saat: 20:26)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir siparişte ben geçtim şimdi.Hayırlısı olsun üstadım, umarım beğenirsiniz
(12/03/2017, Saat: 08:38)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 7 dolarlık ürün için malzeme: metal+plastik yazıyor, tam çinko alaşım demiyor. Biraz şüpheye düştüm. Sıkıntı olur mu acaba?Onurcakmak ve DeaKeN üstadlar belirtmişler sağolsunlar. Ayrıca şunu da hatırda tutmak gerek; listeleme hatası da olabilir, satıcılar bazen dikkat etmiyorlar. Plastik kalıp üretip şık bay tarzı satacaklarını pek sanmıyorum.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..